Een complete rebranding

Goede ondertitel.

Je hele bedrijf in één keer goed op de kaart zetten: van strategie tot communicatieuitingen. Een belangrijke stap als je een poosje stil hebt gestaan óf juist heel hard bent gegroeid. Ook voor PartitionSpace, ontwikkelaar en leverancier van remontabele systeemwanden, was een rebranding dé manier om opnieuw de markt aan te vallen. Als fullservice marketing- en communicatiebureau hebben wij dit traject van strategie tot uitvoering op ons genomen. En dit is het resultaat.

PartitionSpace | Rebranding

Nieuwe positionering

Samen met de medewerkers van Partition Space zijn wij in hun merk gedoken. We hebben gekeken naar de identiteit van het bedrijf en de behoeften van de doelgroep. Het resultaat is een duidelijke en relevante positionering waarmee het merk zich onderscheid van concurrentie. Partition Space: Room for the future.

Een goede basis voor eenduidige en doel(groep)gerichte communicatie. 

 

  PartitionSpace | Logo
  PartitionSpace | beeldmerk

  Creatief concept

  De positionering vertalen we naar onderscheidende teksten en beelden: een creatief concept. Voor PartitionSpace zijn dit de herkenbare vormen (spaces), de vier moderne basiskleuren, het logo met en zonder pay-off en alle richtlijnen over het lettertype gerbuik. Daarmee is het creatieve concept dé herkenbare basis waar we alle marketing- en communicatieuitingen aan ophangen.  

   

  De doelgroep bereiken

  Drukwerk

  Een rebranding vraagt om een compleet nieuwe stationary. Een visitekaartje, Word templates, brief-/offertepapier, pennen, enveloppen en een brochure staan aan de basis. Maar voor Partition Space gingen we verder. Medewerkersfotografie, een kledingset, kaartenlijn, stempels en stickers. In eigen beheer ontwikkelden we alles wat er nodig is voor opvallende offlinecommunicatie.

  PartitionSpaceDrukwerk
  PartitionSpaceBrochure

  Digitaal

  Ook online en in de digitale communicatiemiddelen is de rebranding doorgevoerd. Een e-mailhandtekening, centraal beheerd via CodeTwo, e-mailmarketing software in Spotler Mail+ en een bijpassend mailtemplate, een strak PowerPoint template en geregistreerde en ingerichte social media kanalen. Alles voor een consistente online uitstraling.

  PartitionSpaceMailtemplate
  PartitionSpaceE-mailhandtekening

  Website

  Op het CMS Umbraco hebben we een compleet nieuwe website gebouwd, in twee talen. Gevuld met projecten, productpagina’s en de nodige contactmogelijkheden. Dankzij het nieuwe design en vernieuwde teksten straalt de website precies uit waar PartitionSpace voor staat. En door de integratie van LeadInfo hebben de medewerkers ook inzicht in de gegevens van hun websitebezoekers. 


  PartitionSpace | Website

  Een frisse start 

  Dankzij de rebranding is PartitionSpace niet alleen succesvol gepositioneerd, maar zijn ook de zichtbaarheid en vindbaarheid van het merk vergroot. Om dit extra kracht bij te zetten hebben we met een persbericht en introductiemailing (potentiële) klanten geïnformeerd over het nieuwe PartitionSpace. 

  Wil jij ook de volgende stap zetten met een volledige rebranding? 

  Het hele traject staan wij voor je klaar!

  Ja, dat wil ik!