Jouw organisatie in twee minuten uitgelegd

Presenteer jouw visie met een animatie.

Hollarts uit Didam staat vooral bekend als specialist in kunststof spuitgieten. Maar Hollarts is meer dan dat. Ze hanteert een zorgvuldige aanpak waarbij ze al vanaf het beginstadium met een klant om tafel gaat, om zo volgens een hoogwaardig stappenplan het gewenste product te realiseren. Dit stappenplan maakt Hollarts uniek. Maar hoe breng je potentiële klanten hiervan op de hoogte?

Je kunt het persoonlijk iedere presentatie of pitch weer herhalen, of uiteenzetten in een lange tekst op je site. Maar kan dat niet aantrekkelijk en beknopter? Dat kan zeker! Met een animatievideo bijvoorbeeld. 

Hollarts

Vertel het met een animatie

Speciaal voor Hollarts hebben we een animatie gecreëerd. In twee minuten wordt de complete werkwijze helder uitgelegd. Hiervoor gingen we met Hollarts om tafel. Onze copywriter zette het verhaal van de kunststofspecialist op papier en legde zo de basis van de animatie. De visie van Hollarts sluit er perfect op aan. Alle stappen van het proces, van idee tot productie en transport, komen in de animatie terug. Om het af te maken verzorgden we een mooie voice over.

Vertel het met een animatie
Bereik jouw doelgroep

Bereik jouw doelgroep

Als klap op de vuurpijl past de animatie perfect bij het strategische traject dat we in een eerder stadion met Hollarts doorliepen. Hier kwam de pay-off, ‘Uw visie in kunststof gegoten’, uit voort. De animatie kijkt prettig weg, is kort, vertelt een duidelijk verhaal en komt op meerdere wijzen terug in de site. Als video met geluid geeft het in één keer een duidelijk beeld van Hollarts. De stille variant werkt heel goed als visuele toelichting op het productieproces, ook in losse fragmenten.

Bezoekers op de site van Hollarts, ontwikkeld door LOGISZ, zien meteen de animatie die automatisch afspeelt op de homepage. 

Jouw boodschap: snel, compleet en overzichtelijk

Hollarts communiceert haar unieke werkwijze nu snel, overzichtelijk en aantrekkelijk naar het publiek. Het sluit aan bij haar beoogde doelgroep, vertelt één verhaal en is altijd beschikbaar en van hoog niveau. De animatie is overal en op verschillende manieren inzetbaar. Het vertelt in twee minuten compleet wat Hollarts doet. Het mooie is dat dit natuurlijk niet alleen voor Hollarts werkt. Ook de missie van jouw organisatie kan beknopt en overzichtelijk verteld worden. Ga voor één helder verhaal en vertel dat snel, efficiënt en klantvriendelijk. Raak je doelgroep met een animatie van LOGISZ.

Ga terug