Online inspiratieplatform: Studio B

Eenvoudig de juiste keuken voor jouw project. 

Bribus heeft een groot assortiment aan keukens. Meer dan 400 opties welteverstaan! Hoe weten zakelijke afnemers als vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties dan wat de beste keuken is voor hun project? Hoe doen zij inspiratie op en hoe krijgen zij snel een prijsindicatie in handen? Het antwoord: met Studio B!  

230314 - LGSZ Case - Studio B - Hoofdafbeelding

Handige configurator

Bribus maakt het vastgoedbeheerders, woningcorporaties en zorginstellingen graag makkelijk om de juiste keuken te vinden voor een project. Daarom ontwikkelden wij Studio B: hét online inspiratieplatform van Bribus waar zakelijke afnemers als vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars of woningbouwcoöperaties snel en overzichtelijk de beste keukenontwerpen uit ruim 400 opties kunnen selecteren.

Wij bouwden een handige configurator waarin het hele assortiment van Bribus gebundeld is. Hiermee komen bezoekers binnen enkele stappen uit bij een keuken naar hun behoeften en wensen, compleet met specificaties en downloads. 

Binnen no-time een keukenontwerp

Op Studio B doe je niet alleen inspiratie op voor de juiste keuken, je downloadt ook direct een keukenontwerp. In studio B vind je zeer goede basisontwerpen die volledig aan te passen zijn aan ieders wensen en voorkeuren. Dit ontwerp wordt aangeleverd met een installatie-advies en een bestektekst. Erg handig voor de zakelijke afnemer. Een goede voorbereiding is het halve werk, laten we maar zeggen!

configuratietabel studio
Studio B
230314 - LGSZ Case - Studio B - Slider
230314 - LGSZ Case - Studio B - Slider2
230314 - LGSZ Case - Studio B - Slider4
230314 - LGSZ Case - Studio B - Slider5

Snel een prijsindicatie

Dankzij de koppeling met de database van Bribus, krijgen gebruikers van Studio B direct een prijsindicatie per e-mail. En als ze een keuken geconfigureerd hebben, ontvangen ze binnen 48 uur een uitgebreide maatwerkofferte. 

Een groot succes 

Studio B is een groot succes! Het aantal bezoekers groeit. Veel vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars en woningbouwcorporaties hebben hier hun keukens al gevonden. Aanvragen die eerder telefonisch of per e-mail binnenkwamen, worden nu automatisch doorgevoerd in Studio B. 

Een website is natuurlijk nooit af. We zijn dan ook, in samenwerking met Bribus, continu bezig met het doorontwikkelen van Studio B. Een van de ontwikkelingen is de verdere personalisatie. Op basis van bestaande data werken we aan een nóg klantspecifieker aanbod. To be continued…

Ga terug