Progress Sitefinity MVP for 2021-2022

Pieter-Jan Helmink, onze managing director, is door de Progress-community gekozen als MVP van 2021-2022. De titel Most Valuable Player wordt jaarlijks toegekend aan 10 mensen wereldwijd die een bijdrage hebben geleverd aan de verspreiding en verbetering van Progress Sitefinity.   

 
210805_MVP-PJ + MVP Badge 960x960px v2

Kennis en inzichten

De 10 geselecteerde MVP's worden elk jaar in juni of juli bekendgemaakt door Progress. Aan het einde van elk kalenderjaar evalueert een panel de bijdragen van elke kandidaat. Deze worden genomineerd op basis van getoonde deskundige kennis en blinken uit in het bieden van opbouwende inzichten. Op deze manier kan Progress het CMS-platform Sitefinity blijven verbeteren. 

Progress Sitefinity MVP Badge 2021-2022

Exclusieve toegang 

De MVP-status van Pieter-Jan biedt - als enige in Nederland - toegang tot een besloten groep van Progress-professionals. Dit betekent dat LOGISZ als eerste inzicht krijgt in de nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen van Sitefinity. Daarnaast krijgen we vroegtijdig toegang tot beta’s en nieuwe versies van het CMS. Door het uitwisselen van ervaringen en feedback met MVP’s over de hele wereld kunnen we klantvragen nog sneller en beter beantwoorden.  

Haal jij het maximale uit je website?

Als gecertificeerd Sitefinity Partner ontwikkelen we veel van onze websites op dit platform. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Sitefinity is een gepersonaliseerd, gebruiksvriendelijk en schaalbaar CMS waarmee organisaties met afwisselende en rijke content het maximale uit hun website halen. Wil je weten wat Sitefinity kan betekenen voor jouw ambities?

Bekijk de mogelijkheden van Sitefinity

Progress Sitefinity