Marloes Giesen-Nabbe

Account Executive

Hi, ik ben Marloes Giesen-Nabbe en ik ben werkzaam als Account Executive bij LOGISZ. Ik ben de schakel tussen onze klanten, mijn collega’s en betrokken partijen. Ik word er blij van als ik projecten van begin tot eind mag begeleiden. Samen successen vieren vind ik heel belangrijk! 

“It always seems impossible, until it's done.” Die quote gaat vaak door mijn hoofd. Niks is onmogelijk! Als ik een uitdaging tegenkom, ga ik die aan. Gefocust, gedreven en altijd goed voorbereid. Samen creatieve ideeën en oplossingen bedenken en daarmee mooie resultaten behalen, daar krijg ik energie van!

Naast mijn werk

Besteed ik mijn vrije tijd graag met mijn gezin, familie en vrienden. Ik hou enorm van gezelligheid. Het liefst ga ik uitgebreid uit eten of borrelen in de stad met mijn man of vriendinnen. Ik hou van een feestje, maar geniet nog meer van nieuwe dingen ontdekken met ons zoontje. Lekker naar het bos of het strand. In de vakantie gaan we regelmatig naar familie in Zuid-Spanje, maar Ibiza blijft onze favoriet! 

Bel Marloes
+31(0)88 - 78 78 120

Stuur Marloes een mailtje
marloes.giesen@logisz.com

Marloes Giesen-Nabbe

Waar ik aan meegewerkt heb

Hollarts - Animatie

Aantrekkelijke animatievideo voor presentaties Een animatievideo die je doelgroep raakt

AchterhoekVO - Naamgeving scholen

Twee verschillende positioneringen en communicatiestrategieën Van naamgeving en creatief concept tot introductie en implementatie

Von Gahlen - Logo ontwikkeling

Herpositioneren met zorg De kern van jouw bedrijf in woord en beeld

Maak kennis met mijn directe collega's

Saskia van der Salm

Saskia van der Salm Account Executive & Team Lead

Joas Root

Joas Root Account Executive

Niels Konings

Niels Konings Account & Operations Manager

Maak kennis met al mijn collega's