Pieter-Jan Helmink

Managing Director

"Pieter-Jan Helmink, aangenaam! Ik ben eigenaar van LOGISZ Group. Binnen onze organisatie vorm ik de directie en ben ik vooral met onze accounts bezig. Als aanjager van veel zaken, vernieuwingen en vooral te strakke deadlines zorg ik voor de nodige herrie in de tent."

Bourgondiër

"Kwaliteit in het leven, daar ga ik voor. Spontaan een hapje eten en een biertje drinken met mijn goede vrienden hoort daarbij. Ook ben ik een groot autoliefhebber, met name van het merk BMW. Ik hou van de perfectie waarmee dit merk opereert. In alles wat ze doen willen ze de beste zijn. Dit sluit weer aan op een quote die regelmatig in mijn gedachten opborrelt: 'Niet de Goliaths en de rijken tellen in het kamp voor zes, maar de sterken die niet wijken hebben vroeg of laat succes'."

Kinderen

"De afgelopen jaren heb ik het vaderschap mogen ontdekken. En ja, alle clichés zijn waar! Dit waren echt dè hoogtepunten van mijn leven tot nu toe. De geboortes van mijn zoons: Duco, Lode en Maas!. Heerlijk om tijd met ze door te brengen en ze te zien (op)groeien."

Bel Pieter-Jan
+31(0)88 - 78 78 120

Stuur Pieter-Jan een mailtje
pieterjan.helmink@logisz.com

Pieter-Jan Helmink

Waar ik aan meegewerkt heb

Hollarts - Animatie

Aantrekkelijke animatievideo voor presentaties Een animatievideo die je doelgroep raakt

AchterhoekVO - Naamgeving scholen

Twee verschillende positioneringen en communicatiestrategieën Van naamgeving en creatief concept tot introductie en implementatie

Von Gahlen - Logo ontwikkeling

Herpositioneren met zorg De kern van jouw bedrijf in woord en beeld

Maak kennis met mijn directe collega's

Melanie Konink

Melanie Konink Finance & HR Manager

Niek Geerdink

Niek Geerdink Quality & Production Manager

Maak kennis met al mijn collega's