Yoeck Heijmen

Junior Producer & Motion Designer

Als Junior Producer ben ik verantwoordelijk voor het creëren van audiovisuele producties van A tot Z. Hierbij stort ik de fundering van een video in scenario’s, scripts en storyboards, want een video zonder storyboard is als een huis zonder fundering. Daarnaast vergader ik veel binnen het productieteam, maar ook zeker met Marketeers, Project Managers en opdrachtgevers. 

Samen met onze Design-afdeling bewaak ik de creatieve doorvertaling en kwaliteit met betrekking tot audiovisuele content. Hier kan ik mijn theorie uit de opleiding Communication & Multimediadesign goed vertalen in praktijkgerichte oplossingen. Ik vind mezelf dan ook een echte ontwerper en ben er dagelijks veel mee bezig. Een standaard dag ziet er ook niet anders uit dan: EAT, SLEEP, DESIGN, REPEAT. 

Mijn vrije tijd...

… kun je mij vinden in de kroeg. Nee, niet om zelf het glas te heffen, maar als horecamedewerker. Als een echte horecabaas sta ik altijd voor mijn gasten paraat. Een veel gemaakte aanname over jongeren klopt bij mij, want ook ik lust in het weekend wel een lekker koud biertje. Samen met mijn vriendin, vrienden of familie gezellig een piepke drinken is waar ik van geniet. 

Voetbal is er met de paplepel ingegoten. Ik ben daardoor gevormd tot een echte teamplayer. Alleen kun je niks, je moet het samen doen. Voetbal is mijn lust en mijn leven. Daarom ben ik ook regelmatig bij De Graafschap op de Spinnekop te vinden. 😉

Stuur Yoeck een mailtje
yoeck.heijmen@logisz.com

Yoeck Heijmen

Waar ik aan meegewerkt heb

230509 - LGSZ Case - Studiofotografie - Werkoverzichtspagina

Product- en portretfotografie In eigen studio.

230509 - LGSZ Cases - Werkoverzichtspagina

Gepersonaliseerde en overzichtelijke website Voor Energieloket Achterhoek.

Winterwarm Heating Solutions

Naamontwikkeling en productlancering In een razendsnel tempo.

Maak kennis met mijn directe collega's

Anouk-te-Boome-1024x1024-RGB

Anouk te Boome Stagiaire Audiovisual

Gertjan Spieker

Gertjan Spieker Camera Operator & Field Producer

Maak kennis met al mijn collega's