Hosting

Haal alles uit jouw website.

Hier moet nog tekst komen

Zoekmachineoptimalisatie
Hosting

Betrouwbare hosting voor jouw website?

Een stabiel hostingplatform is belangrijk voor een succesvolle online aanwezigheid. Onze hostingexperts staan klaar je te helpen bij het bouwen van een website of webshop die optimaal beveiligd en constant in de lucht is.

Wat is hosting? 

Hosting is het proces waarbij een website wordt ondergebracht op een server die verbonden is met het internet. Dit zorgt ervoor dat de website toegankelijk is voor gebruikers wereldwijd. Een betrouwbare hostingprovider garandeert beschikbaarheid, snelheid en veiligheid. Het kiezen van de juiste hosting is belangrijk voor de prestaties en veiligheid van jouw website.

Managed Azure Cloud Hosting

Managed hosting is een vorm van hosting waarbij de hostingprovider (LOGISZ) de verantwoordelijkheid neemt over het onderhoud en beheer van de webserver. Aspecten die daarbij komen kijken zijn configuraties, migraties, back-ups, networking, beveiliging en optimalisaties. Wij zorgen ervoor dat de webserver optimaal presteert. 

Een Cloud Solution Provider (CSP) is een gecertificeerde partner van Microsoft die bevoegd is om licenties van Microsoft te verkopen voor onlineservices zoals Microsoft 365 en Microsoft Azure services. Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) kan LOGISZ Managed Hosting combineren met de kracht van Microsoft Azure Cloud. Dit zorgt voor aanvullende flexibiliteit, veiligheid en schaalbaarheid. 

 

Microsoft Cloud Solution Provider

Website hosting

Onze website hostingdiensten zijn ontworpen om jouw website moeiteloos en betrouwbaar online te houden. Met onze geavanceerde technologieƫn en 24/7 monitoring is jouw website altijd beschikbaar voor je klanten. Of je nu een kleine onderneming hebt of een groeiende e-commerce site, wij hebben de perfecte hostingoplossing voor jou.

Webshop hosting

Voor webshops is betrouwbare hosting erg belangrijk. Onze webshop hostingdiensten bieden de snelheid, beveiliging en schaalbaarheid die nodig zijn om jouw online winkel soepel te laten draaien. Van snelle laadtijden tot veilige betalingsverwerking, wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd optimaal presteert.

Webhosting op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom geloven wij in hostingoplossingen op maat. Ons team werkt met jou samen om een hostingpakket te creƫren dat perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften en budget.

Betrouwbare webhosting

Microsoft heeft meerdere datacenters in Noord- en West-Europa die zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en backup-systemen. Hierdoor is maximale beschikbaarheid gegarandeerd, wat betekent dat jouw website altijd online zal zijn en jouw gegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen in een Europees datacenter.

Wij hosten de websites voor onder andere

Jouw SEO-ranking een boost geven?

Wij laten Google weten dat jij er ook nog bent!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Saskia. Zij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Frank

Hij helpt je graag verder.

Frank van Braak

Frank van Braak

Senior Developer & Team Lead

Stuur Frank een mailtje