Videomarketing

Van idee tot impact.

De meest opvallende en effectieve manier om marketingdoelstellingen te behalen? Videomarketing! Bij LOGISZ weten we als geen ander hoe we online videomarketing in moeten zetten om producten, merken of diensten te promoten. Van korte reels die de aandacht trekken tot een uitgebreide bedrijfsfilm, we draaien onze hand er niet voor om. Met onze unieke LOGISZ-aanpak zorgen we ervoor dat je als bedrijf opvalt en online een verbluffende indruk achterlaat. Laten we beginnen!

icon-bedrijfsvideo

Aan de slag met videomarketing?

Wacht niet langer! Iedere seconde telt, ook in een video. Onze kennis over online marketing gecombineerd met onze audiovisuele expertise vormen de basis voor opvallende videocontent. Ennn… ACTIE!

Waarom videomarketing?

Benieuwd waarom sommige bedrijven wél opvallen? Zij schrijven geen lange lappen tekst voor hun website of social media, maar zij maken gebruik van video content. Mensen bekijken liever video's dan dat ze teksten lezen. Bekijk de video bij deze tekst maar eens. Met opvallende kleuren, geluidseffecten en spectaculaire animaties valt de boodschap van jouw bedrijf op. Wij weten precies welke content bij jouw bedrijf en doelgroep past. En zeg nou zelf: de video is toch veel overtuigender en prettiger om te zien dan deze standaard platte tekst?

Aantrekkelijke videocontent

Weet je niet hoe je moet beginnen met videomarketing? Geen zorgen, onze AV-specialisten weten wat ze moeten doen! Zij zijn ervaren op het gebied van allerlei soorten video content en weten waar een goede film aan moet voldoen. Zo werkten we aan corporate video’s, documentaires, social media video’s, commercials en corporate animaties. Ons enthousiaste team staat voor je klaar om de eerste stap te zetten!

De LOGISZ videomarketing strategie

Elke doeltreffende marketing video begint met een stevige fundering. Wat wil je eigenlijk bereiken met je video content en hoe pak je dit aan? Bij LOGISZ helpen we je van begin tot eind. We volgen onze video content strategie stap voor stap, en weten wat belangrijk is. Zo weet jij waar je aan toe bent, terwijl wij vol gas aan de slag gaan.

231025 Nummering stappen plan-01

Preproductie

De eerste stap is het vaststellen van het doel, de doelgroep en de vorm van de video. We bedenken samen met jou de allerbeste ideeën, en zorgen ervoor dat de content perfect aansluit op jouw doelgroep. Of je nu je merkbekendheid wilt vergroten, leads wilt genereren of klantrelaties wilt opbouwen, bij LOGISZ is alles mogelijk!

231025 Nummering stappen plan-02

Productie

Actie! Met een goed script op zak, een storyboard en een strakke planning kan de opnamedag beginnen! Wij regelen alles wat op deze dag nodig is: locatie, figuranten, materialen, scripts, alles.

231025 Nummering stappen plan-03

Postproductie

Zijn alle beelden geschoten, dan maken we een selectie van het beste materiaal. Dit verwerken we tot een indrukwekkende video. We maken gebruik van grafische elementen en effecten. Ook voice-overs laten we niet achterwege. Het resultaat? Onvergetelijke video content. Het is tijd om je video te tonen aan het grote publiek!

231025 Nummering stappen plan-04

Actie

We plaatsen de video op de kanalen waar jouw doelgroep zicht bevindt. Bijvoorbeeld als advertentie op YouTube, tv-commercial, in een social mediacampagne of bij een artikel op een website. Ook na de marketingacties houden we contact. We analyseren de resultaten, optimaliseren en bepalen een plan voor de toekomst.

Aan de slag

Wil jij jouw marketing optimaliseren en profiteren van alle voordelen die videocontent te bieden heeft? Wacht niet langer en laat LOGISZ helpen met het werken aan jouw videomarketing. Een video maakt een website of bericht op social media aantrekkelijk. Hiermee trek je klanten aan en versterk je de online aanwezigheid van jouw merk of bedrijf. Zet video in op social media of in een artikel op jouw website. Zo weet je zeker dat je doelgroep altijd goed wordt bereikt.

We maakten video content voor onder andere

Videomarketing

Gemaakt door LOGISZ.

Voor onze klanten rijden wij het hele land door. Van een nieuwbouwwijk in Amsterdam en een kantoorpand in Rotterdam, tot een steenfabriek in het noorden van het land. Ook onze eigen studio in Doetinchem gebruiken wij optimaal. Bekijk de video voor een sfeerimpressie in vogelvlucht.

DE LOGISZ FILMROL

Ontwikkeld voor onze klanten.

Aan de slag met videomarketing?

Wij boeien jouw publiek van begin tot eind!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niels. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje

FAQ

  • Kan ik videomarketing inzetten voor het promoten van producten?
    Ja, dat kan. Een video maken van een product is voor ons geen probleem. We laten alle details van een product zien, zodat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Wil je liever een stilstaand beeld? Bij LOGISZ maken we ook productfotografie voor onze klanten.
  • Kan ik mijn merk promoten met videomarketing?
    Ja, dat kan. Wij maken corporate video’s en commercials. Een perfecte manier om jouw merk opvallend in beeld te brengen. Geef je merk een boost met een goed doordachte marketing strategie.
  • Zijn er andere manieren om video’s te gebruiken bij mijn marketing?
    Ook voor korte video’s op social mediakanalen staan wij klaar met onze camera. Denk aan een bedrijfsvideo op LinkedIn, een advertentie op YouTube of een animatie op Facebook.