Webshop

Ga 24/7 open voor een groot publiek.

Wat is een goede webshop? Wat ons betreft is de conversieratio de belangrijkste graadmeter. Het percentage bezoekers dat overgaat tot aankoop zegt meer over de kwaliteit van de webshop dan het aantal bezoekers. Natuurlijk, zoals bij elke winkel, zullen ze eerst over de 'winkeldrempel' moeten. LOGISZ bouwt webshops die (1) bezoekers trekt en (2) bezoekers over laat gaan tot aankoop.

Webshop
icon-webshop

Jouw online winkelbel én kassa laten rinkelen?

Wij helpen je graag met de online verkoop van jouw product of dienst. Wij creëren een webshop die naadloos aansluit bij jouw wensen en eisen. Van check-in naar check-out.

Samenwerken aan jouw webshop

Online succes is niet vanzelfsprekend. Om online business te genereren is het van groot belang om de eindgebruiker goed te kennen. Daar starten we dan ook mee! We trekken graag intensief met je op. Zo leren we jouw klanten en jouw business kennen. Deze vullen we aan met jouw wensen en eisen voor de webshop. Reken op een flinke reeks vragen:

  • Voor wie is de webshop?
  • Wat is de gewenste flow?
  • Welke functionaliteiten moet de webshop bevatten?
LOGISZ Design
Logisz webshop wireframe

Gebruiksvriendelijk design

Uit deze uitgebreide inventarisatie volgt een functioneel en technisch ontwerp. Hierin staat exact beschreven hoe de webshop gaat functioneren en hoe de achterliggende techniek eruit gaat zien. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Wat volgt is een gebruiksvriendelijk ontwerp, we willen het jouw klanten immers zo makkelijk mogelijk maken. Door ons passende design sluit jouw webshop naadloos aan bij de totale merkbeleving.

Werk aan de webshop

Als het plan en ontwerp naar wens is gaan we de webshop programmeren. De functionele en technische wensen of eisen bepalen de achterliggende techniek. We hebben veel ervaring met het CMS nopCommerce. Koppelingen met externe systemen, zoals AFAS Online, Exact en/of SAP, kunnen via bestaande modules worden gerealiseerd. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat we een maatwerk koppeling ontwikkelen met systemen.

silver-square

Pellikaan Verpakkingen

Herhaalbestellingen met één druk op de knop.

Wij verpakten het aanbod van Pellikaan Verpakkingen in een webshop. Een handige feature van deze webshop is de bestellijst voor bestaande klanten. Hierdoor kunnen zij met één druk op de knop gemakkelijk (grote) herhaalbestellingen doen. Ook ontwikkelden we een ‘dozen op maat’-calculator. Hiermee kunnen klanten met één druk op de knop een prijs berekenen voor hun maatwerkbestelling. Bovendien worden alle bestellingen automatisch verwerkt dankzij de koppeling met AFAS-online. 

Wij ontwikkelden webshops voor onder andere

Totaalpakket: van ontwikkeling tot marketing

Je kunt nog zo’n mooie webshop hebben, publiek komt er niet vanzelf. Jouw winkel heeft reclame nodig! Google heeft de hoogste potentie om jouw doelgroep te bereiken. Teksten en productinformatie zullen we continu optimaliseren, zodat jouw naam zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten verschijnt; SEO-optimalisatie noemen we dat met een mooi woord. Maar er zijn tal van andere mogelijkheden om publiek naar jouw winkel te trekken. Wat dacht je van online adverteren, e-mailmarketing en fotografie. Ons team denkt pro-actief mee en ontwikkelt alleen datgene wat nodig is om jouw webshop te laten groeien.

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Jouw winkeldeuren 24/7 open voor een groot publiek?

Wij ontwikkelen een succesvolle webshop!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Marcel. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Marcel

Hij helpt je graag verder.

Marcel van Uum

Marcel van Uum

Senior Account Executive

Stuur Marcel een mailtje