Klaargestoomd voor de toekomst

In je eigen vakgebied.

Vijf jonge talenten hebben zich de afgelopen maanden bij LOGISZ ontwikkeld binnen hun eigen discipline. Met gave websites, strakke designs, mooie video's en concrete communicatieplannen hebben zij ons en onze klanten weten te verrassen. Na een toffe tijd nemen wij de aankomende weken afscheid van 'onze' stagiaires. Maar niet voordat we ze hen nog één keer een podium geven. Want hoe is het nou echt om stage te lopen bij LOGISZ?

Terugblik Stagiairs

Leren door te doen

Nazar en Jari hebben veel geleerd binnen het development team. Niet door mee te kijken, maar vooral door lekker aan de slag te gaan: met eigen opdrachten en in samenwerking met collega's. Nazar: "Ik heb veel nieuwe dingen gedaan en de opdrachten waren uitdagend. Dat maakte mijn stageperiode zo leerzaam."

Inge heeft met een mooi resultaat haar stage Marketing en Communicatie afgerond. "Vooral mijn schrijfvaardigheden zijn verbeterd. Door veel te schrijven en de fijne begeleiding. Maar ik heb ook geleerd in de samenwerking met de verschillende teams die er zijn. En nu weet ik zeker: ik ga verder studeren om me nog meer te verdiepen in het vakgebied."

Stagiaires
Stagiaires Tafeltennis

Toffe projecten en een goede sfeer

Bij team Audiovisual is genoten van de aanwezigheid van Anouk. Samen met haar collega's is zij op pad geweest om mooie projecten vast te leggen. "Ik was nog nooit met camera's bezig geweest; nu wel. Daar heb ik veel van geleerd." Bij het tafeltennistoernooi is ze de trotse winnaar geworden van de onderkant. "De sfeer binnen LOGISZ is gezellig. Tijdens het werk, maar ook daar tussendoor."

Van stagiair Design Rens hoeven we geen afscheid te nemen. Hij heeft zijn opleiding succesvol afgerond en start nu een deeltijd studie; zodat hij daarnaast bij ons aan de slag kan als Junior Designer.

Enthousiast geworden?

Kom ook stagelopen bij ons energieke en ambitieuze bureau waar alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie samenkomen!