uMarketingSuite

De krachtige tool voor Umbraco CMS

Met uMarketingSuite krijg je toegang tot geavanceerde personalisatie, A/B-testing en marketing automation tools die specifiek zijn ontworpen voor Umbraco. Dit betekent dat je jouw website kunt personaliseren voor specifieke bezoekersgroepen en je marketingcampagnes kunt optimaliseren met gebruiksvriendelijke functies binnen het vertrouwde Umbraco CMS.

uMarketingSuite LOGISZ

Waarom wij fan zijn van uMarketingSuite

Umbraco Analytics

Verkrijg waardevolle inzichten in het gedrag van jouw websitebezoekers rechtstreeks in het Umbraco CMS. Analyseer de data en pas je marketingstrategie aan voor betere resultaten.

A/B Testing

Test verschillende versies van jouw pagina's om te zien welke variant de beste resultaten oplevert. Optimaliseer de conversie en verbeter de gebruikerservaring.

Personalisatie

Maak de inhoud van jouw website persoonlijk op basis van het gedrag en de voorkeuren van jouw bezoekers. Toon relevante content en verhoog de betrokkenheid.

360° Profiling

Krijg een volledig beeld van de klantreis en leer jouw bezoekers beter kennen. Bouw gedetailleerde profielen op en lever gepersonaliseerde ervaringen op maat.

230526 footer_uMarketingSuite

Als uMarketingSuite Partner kunnen wij helpen met:

Het implementeren van uMarketingSuite

We begrijpen de mogelijkheden en functionaliteiten van deze tool en begeleiden jou bij elke stap van het proces. Of je nu op zoek bent naar advies bij het implementeren van uMarketingSuite, het opzetten van gepersonaliseerde campagnes, het uitvoeren van A/B-tests of het analyseren van jouw marketinginspanningen, wij hebben de knowhow om jouw doelen te realiseren.

Volledige ondersteuning

Als uMarketingSuite Partner en toegewijd team van professionals streven we ernaar om jou de best mogelijke ondersteuning en service te bieden bij jouw uMarketingSuite-projecten.

Energieloket Achterhoek personaliseert gemeente-ervaringen met uMarketingSuite

Website Agem

Meer informatie over uMarketingSuite

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe uMarketingSuite jouw marketingstrategie naar nieuwe hoogten kan brengen.

Bedankt voor het versturen.

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje