Een gebruiksvriendelijke website

Voor uiteenlopende doelgroepen.

Nathan, specialist in duurzame klimaattechniek uit Zevenaar, kwam bij LOGISZ met een complexe websitevraag. De uitdaging bestond uit het combineren van vier opzichzelfstaande websites. Hierbij brachten we een gebruiksvriendelijke structuur aan voor meerdere doelgroepen. Daarnaast ontwikkelden we een corporate video waarin Nathan zich binnen twee minuten aan hun doelgroepen presenteert. 

211112 NATHAN website-laptop-tablet
Smartphone

Eén uitstraling

We maakten een ontwerp gebaseerd op de bestaande huisstijl en namen hier direct een doorontwikkeling in mee. Zo kregen de verschillende bedrijfsonderdelen van de Nathan Group die op de nieuwe website verzameld werden direct een eenduidige uitstraling. De vorige websites bevatten veel informatie, die in verloop van tijd werd toegevoegd. Hierdoor werd de structuur onduidelijk. Op aanvraag van Nathan brachten we hier een duidelijke structuur in aan. Ook de merken die zij vertegenwoordigen hebben nu een duidelijke plek op de website. Het maken en verwerken van de content heeft Nathan in eigen beheer uitgevoerd. 

Optimale gebruikservaring

Naast de visuele elementen besteedden we ook aandacht aan andere onderdelen van het ux-design, oftewel de gebruikservaring van de website. Zo zorgden we ervoor dat de verschillende doelgroepen eenvoudig en snel bij de juiste informatie uitkomen. Vervolgens ontwikkelden we de website en zetten we alle pagina’s klaar in CMS-platform Sitefinity. Het marketingteam van Nathan zorgde daarna zelf voor het vullen van de website met teksten en beelden.
sitefinity-logo
cos-logo-met-pay-off

 

Koppeling met een PIM-systeem

Om de informatie rond alle producten up-to-date te houden maakt Nathan gebruik van Compano. Dit Product Information Management (PIM)-systeem is een centrale database waar zij onder meer omschrijvingen, productkenmerken en afbeeldingen vastleggen. Wij koppelden Compano aan de nieuwe website. Op deze manier hoeft Nathan nieuwe producten of aanpassingen maar één keer in te voeren. 

Representatieve bedrijfsvideo

Naast de website ontwikkelden we ook headervideo’s voor de webpagina’s en een corporate video. In de laatstgenoemde vertellen we binnen twee minuten waar Nathan voor staat en wat ze voor hun klanten kunnen betekenen. Om beelden te maken van de verschillende projecten van Nathan organiseerden we videoshoots door heel Nederland. 

totaal-oplossingen-voor-duurzame-klimaattechniek
menu
homepagina
de-totaaloplossing
sales-advisors

 

Jouw bedrijf doelgericht presenteren aan je doelgroep?

Met een gebruiksvriendelijke website en een bedrijfsvideo breng je jouw doelgroep in beweging.

Dat wil ik ook