Een heldere animatievideo

Voor een veelomvattend verhaal.

Symbus helpt organisaties met het aantrekken, ontwikkelen en behouden van medewerkers. Dit doen zij door middel van HR-ondersteuning, training en coaching. Al deze diensten samen ondersteunen de ontwikkeling van medewerkers voor de lange termijn. Een organisatiefilosofie die ze samenvatten onder de noemer: Symbus Ontwikkelingsaanpak. Een abstract en veelomvattend verhaal. Hoe vertel je dat helder? Met een animatievideo!

 


240306 - LGSZ Cases - Symbus Header

Samen met Symbus hebben wij een animatievideo gemaakt op basis van de Ontwikkelingsaanpak én de positionering. Het design is ontworpen op basis van de huisstijl en tot leven gebracht met fotografie en animatie.

Het resultaat is een animatievideo die in 1,5 minuut vertelt wat de Symbus Ontwikkelingsaanpak inhoudt. We benoemen de aanpak, de specifieke diensten die hierbij horen en wat het voordeel is voor de doelgroep. Een mooi middel om in te zetten tijdens gesprekken met klanten, op online kanalen en events.

  Meerwaarde van de animatie voor Symbus

  • Een veelomvattend verhaal eenvoudig vertellen

  De Symbus Ontwikkelingsaanpak omvat de complete organisatiefilosofie van Symbus. Een verhaal dat niet met alleen een aantal zinnen te omschrijven is. Daarom hebben wij het in de animatievideo tot leven gebracht. Dankzij de visuele elementen en een pakkende voice-over is het verhaal eenvoudig te begrijpen én onthouden.

   

  • Een belangrijk verhaal consistent vertellen

  Geregeld zitten medewerkers van Symbus bij klanten aan tafel. Ze vertellen daar over de Ontwikkelingsaanpak. Met behulp van de animatievideo op telefoon of tablet vertellen alle medewerkers hetzelfde verhaal. Maar ook op de website, social media en netwerkevents wordt de video ingezet. Zo helpt de animatievideo om een consistent verhaal te vertellen.

  Persoonlijk karakter in een animatie

  Persoonlijk karakter in een animatie

  Symbus laat organisaties groeien met een mensgerichte aanpak. Een video met geanimeerde personages zou tenietdoen aan dit persoonlijke karakter. Daarom hebben we beelden van Symbus-medewerkers gemaakt, op basis van een storyboard, en die toegevoegd aan de animatievideo. Door de mensen te laten zien die daadwerkelijk de werkzaamheden uitvoeren, komt het persoonlijke karakter van Symbus naar voren in de video.

  Een animatie die bij de boodschap van Symbus past 

  De beelden in de animatievideo staan in dienst van de boodschap: ze leiden niet af, maar verhelderen het verhaal. Een passende voice-over maakt de video compleet. Een animatie die écht bij Symbus past. 

  Symbus animatievideo
  Symbus animatievideo
  Symbus animatievideo
  Symbus animatievideo

  Wil jij jouw verhaal, product of dienst ook duidelijk presenteren met een animatievideo?

  Ja, dat wil ik!