E-mailmarketing

You’ve got mail, we’ve got a plan.

Van alle (commerciële) e-mails die je ontvangt: welke vind je echt de moeite waard om te openen én te lezen? Dat zijn er niet overdreven veel hè? De positieve uitzonderingen hebben 1 ding gemeen: een doordachte strategie gekoppeld aan relevante inhoud. Zo maak je optimaal gebruik van dit doelgerichte communicatiemiddel.

E-mailmarketing
icon-emailmarketing

E-mailmarketing inzetten?

Laat ons weten wat jouw e-mailmarketing uitdaging is, dan denken wij mee over een passende oplossing. Er is zoveel mogelijk. Samen tillen we jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau!

Waarom e-mailmarketing?

E-mailmarketing is een effectief middel om jouw doelgroep te bereiken. Ook in de B2B. Het staat op plek 1 in de top 3 van belangrijkste online kanalen (gevolgd door respectievelijk SEO en SEA). En dat is niet zonder reden, want met professionele e-mailmarketing:

  • Versterk je de band met bestaande relaties.
  • Transformeer je een prospect tot klant en ambassadeur.
  • Activeer je jouw merkverhaal
Verrassende campagnes

Verrassende campagnes die indruk maken

Van leadgeneratie tot het genereren van traffic naar je website. Vertel ons wat je wil bereiken met e-mailmarketing, dan stellen we samen een plan op voor een effectieve en verrassende e-mailcampagne die indruk maakt. Dit kan een periodieke nieuwsbrief zijn, een eenmalige actie mailing, maar ook Marketing Automation valt onder de mogelijkheden. Deze laatstgenoemde zetten we in om online salesprocessen te automatiseren met als doel leads genereren.

We starten áltijd met het bouwen van een solide fundament. In Mailchimp, ActiveCampaign of Spotler. We richten jouw database optimaal in en creëren een sterk ontwerp voor je e-mailtemplate. We bedenken een onderwerpsregel die aanzet tot openen en we schrijven pakkende, gepersonaliseerde content, aangevuld met de juiste call-to-actions, beelden en/of video.

Actuele rapportage

Wanneer we de ene mailing hebben verzonden, zijn we al bezig met de volgende. Met ons team van marketeers, content specialisten, designers en developers zijn we continu bezig met het verbeteren van je resultaat. Omdat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen tussen de experts die jij nodig hebt. We personaliseren, segmenteren, automatiseren, testen en optimaliseren. Behaalde resultaten dienen als stuurinformatie voor volgende e-mails. Zo delen we met jou altijd een succesrapportage!

Infographic e-mailmarketing

Berdal

Full-service e-mailmarketing.

Wij regelen de volledige e-mailmarketing voor onze klant Berdal. Onze creatieve contentafdeling geeft een helder advies en zorgt voor een goede tekst met bijbehorend beeld. Deze wordt vervolgens volledig in huisstijl verwerkt in Mailchimp. Voor een goede mail moet álles kloppen: een pakkende onderwerpregel, een persoonlijke aanhef en een optimaal verzendtijdstip. Allemaal met als doel dat zoveel mogelijk ontvangers de e-mail lezen én doorklikken naar de website. Pas als uit de rapportages blijkt dat de e-mail goed heeft gewerkt, zijn we tevreden! 

E-mailmarketing

UIT ONS FOTOBOEK

Ontwikkeld voor onze klanten.

E-mailmarketing - Niek Jansen Mode
E-mailmarketing - LOGISZ
E-mailmarketing - Hollarts
E-mailmarketing - Bribus ipad

Wij verzorgen e-mailmarketing voor onder andere

Wij zijn jouw gecertificeerde e-mailmarketingexpert!

Wij zijn gecertificeerd partner van Mailchimp en opgenomen in de Mailchimp Expert Directory. Hierdoor hebben we korte lijnen met Mailchimp en kunnen we jou nog beter helpen met het creëren van effectieve e-mailmarketing.

Ook zijn wij partner van ActiveCampaign, hiermee kunnen we online contactmomenten – die zich vaak achter de schermen afspelen – automatiseren. Stap voor stap helpen we jouw prospect op weg richting het einddoel: warme leads! Dit kan jouw salesteam een hoop kostbare tijd besparen!

icon-mailchimp

Mailchimp

gecertificeerd

icon_activecampaign

ActiveCampaign

gecertificeerd

Kijk maar eens naar deze case van Wiggers

De LOGISZ aanpak

Imagine • Create • Action

Wij werken niet voor, maar mét jou. Door het bundelen van onze kennis en krachten realiseren we succes. Dit doen we vanuit een continue flow. Imagine • Create • Action.

IMAGINE

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren voeden we onze verbeeldingskracht. We nemen de tijd om jou en je organisatie te leren kennen en te begrijpen. Een belangrijke voorwaarde, want dit creëert inzicht. Zo zien we kansen en mogelijkheden die jou vooruitbrengen.

CREATE

We bedenken, ontwerpen en bouwen. Alle disciplines van onze professionals komen hier samen. Met ons inlevingsvermogen maken we van al jouw marketing- en communicatiemiddelen een doeltreffend en eenduidig geheel.

ACTION

In deze fase gaan we live! We blijven kritisch monitoren, maar kijken ook alvast vooruit. Zo komen we weer tot nieuwe inzichten en optimaliseren wij doorlopend het resultaat. Op deze manier ontstaat een oneindige beweging, waarmee wij samen met jou ambities blijven waarmaken.

Aan de slag met e-mailmarketing?

Stuur ons een mail!

Of neem rechtstreeks contact op met Joas. Dan heb je meteen de juiste persoon te pakken.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag. Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Saskia

Zij helpt je graag verder.

Saskia van der Salm

Saskia van der Salm

Manager Sales & Accounts

Stuur Saskia een mailtje