Vacature

WIJ ZOEKEN EEN stagiair content & communicatie

Die wil leren hoe je doelgroepen in beweging brengt met content. 

Stel je eens voor dat je stage loopt bij een energiek en ambitieus bureau waar alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie samenkomen. Waar je dagelijks, samen met meer dan dertig andere professionals, ambities van klanten realiseert. Waar jij doelgroepen in beweging brengt met aansprekende content. Volg jij een opleiding in de richting van Communicatie of een soortgelijke opleiding? En ben jij op zoek naar een afstudeer- of meewerkstage op het hbo of mbo? Dan kan dit jouw plek worden! Wij zoeken per september 2024 een stagiair content & communicatie.

Stagevacature Content & Communicatie

Wil jij leren hoe je met gerichte content doelen realiseert?

Voor steeds meer klanten vormen wij de volledige marketing- en communicatieafdeling. Zij bieden uiteenlopende producten en diensten aan; van keukens tot middelbaar onderwijs. Onze klanten kunnen onze dienstverlening op- en afschalen. Willen ze bijvoorbeeld een nieuwsbrief versturen? Dan schalen we onze teams content en marketing op. En daar kan jij tijdelijk deel van uitmaken! Vanaf september 2024 hebben wij ruimte voor een talentvolle stagiair content & communicatie.

Wat je dan zoal gaat doen?

  • Je leert hoe je een contentstrategie en -planning maakt
  • Je leert hoe content kan helpen om marketingdoelstellingen te realiseren
  • Je leert gericht schrijven voor doelgroepen
  • Je creëert en optimaliseert content voor de verschillende marketinguitingen (social media, websites, nieuwsbrieven etc.)
  • Je leert hoe je projecten coördineert

Past deze stage bij jou?

Je gaat werken binnen een kundig en enthousiast team, waar hard werken en plezier maken centraal staan. Jouw collega's kunnen je veel leren, maar je gaat ze ook concreet ondersteunen door mee te draaien als volwaardig teamlid. Je werkt nauw samen met onder meer onze account- en video-afdeling, designers en online marketeers. Dit om het beste resultaat uit marketinguitingen te halen.

Jouw stage bij LOGISZ

Ismaël, lead content, vertelt je meer over jouw toekomstige stagedag.

Ismaël Favier

“Bij ons kun je ongelofelijk veel leren, omdat je volwaardig onderdeel wordt van het team. Je gaat aan de slag met verschillende projecten; van het schrijven van social mediaberichten tot het versturen van nieuwsbrieven. Bij vragen staan jouw collega’s voor je klaar. Je leert het meeste als je zelf veel vragen stelt. Je start de dag met je collega’s van de marketing- en contentafdeling (de dagstart). Samen neem je de planning en belangrijke deadlines door. Ook leer je hoe je een project coördineert. Gaat dit je goed af? Dan mag je ook de accountafdeling gaan ondersteunen! Je doet praktijkervaring op en je ontdekt hoe het is om te werken bij een bureau. We worden blij van een stagiair die het leuk vindt om deel uit te maken van een hardwerkend team!” 

Wie zijn 'wij' eigenlijk?

LOGISZ is een energiek en groeiend bureau waar 38 professionals van alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie samenkomen. Sinds 7 juni 2022 werken wij vanuit de splinternieuwe LOGISZ Campus, bestaande uit drie lagen met open, multifunctionele ruimtes. Hierdoor worden ontmoetingen, creativiteit en het uitwisselen van ideeën nog meer gestimuleerd.

Jij brengt ons:

icon vlam_Tekengebied 1

Energie

Je bent een harde werker die veel wilt leren

Medaille_Tekengebied 1_Tekengebied 1

Vooruitgang

Je wilt elke dag nog beter worden dan je al bent

icon_team_Tekengebied 1

Teamspirit

Je werkt goed en graag samen in een team

icon hersenen_Tekengebied 1

Kennis

Je deelt actief jouw frisse ideeën met ons

Wij bieden jou:

icon hand box_Tekengebied 1

Hecht team

dat betrokken is bij elkaar

icon_ontwikkeling_Tekengebied 1

Volop uitdaging

en ontwikkelmogelijkheden

icon_koffie_Tekengebied 1

Hele goede koffie

verse gemberthee en fruit

Icon ui_Tekengebied 1

VrijMiBo

en leuke teamuitjes

E-bike rijden
Paintball
Ibiza feest
Paintball
230815 Ibiza feest
Halloweenfeest

De sollicitatieprocedure

  1. Zijn wij onder de indruk van jouw motivatie en cv? Dan nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!
  2. Zien we elkaar wel zitten? Dan ontvang jij van ons een online vragenlijst waarmee wij inzicht krijgen in jouw drijfveren.
  3. In een tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en jouw motivatie om bij ons te komen werken.
  4. Zijn we een match? Dan volgt er een afrondend gesprek.
Loading animation

Denk jij dat wij bij elkaar passen?

Solliciteer dan direct! 

Wij leren je graag wat beter kennen. Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Overtuig ons van jouw talent, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Upload CV *

Dit is een verplicht veld!

Upload sollicitatiebrief *

Dit is een verplicht veld!

Upload portfolio (optioneel)

Dit is een verplicht veld!

Bedankt

Voor jouw sollicitatie.

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! We gaan aan de slag met jouw sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eventueel uit te nodigen voor een kennismaking.

Dit is Niek

Hij helpt je graag verder.

Niek Geerdink

Niek Geerdink

Manager Operations & Quality

Stuur Niek een mailtje