Vacature

WIJ ZOEKEN EEN stagiair front-end developer

Die wil leren hoe je de wensen van de klant vertaalt in optimaal werkende websites en applicaties.  

Stel je eens voor dat je stageloopt bij een energiek en ambitieus bureau waar alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie samenkomen. Waar je dagelijks, samen met meer dan dertig andere professionals, ambities van klanten realiseert. Waar jij de wensen van de klant gaat vertalen in optimaal werkende websites en applicaties. Volg jij een opleiding in de richting van ICT, Webdevelopment of een soortgelijke opleiding? Zit jij op het hbo of in het 3e jaar van het mbo en ben je op zoek naar een afstudeer- of meewerkstage? Dan kan dit jouw plek worden! Wij zoeken per september 2024 een stagiair front-end developer. 

LOGISZ Stage front-end developer

Wil jij alle geheimen van JavaScript, jQuery en AngularJS leren? 

Voor steeds meer klanten vormen wij de volledige marketing- en communicatieafdeling. Zij bieden uiteenlopende producten en diensten aan; van keukens tot middelbaar onderwijs. Onze klanten kunnen onze dienstverlening op- en afschalen. Willen ze bijvoorbeeld een applicatie of hun website verder ontwikkelen? Dan schalen we ons team webdevelopers op. En daar kan jij deel van uitmaken! Vanaf september 2024 hebben wij ruimte voor een talentvolle stagiair. JavaScript, jQuery en AngularJS kennen vast nog geheimen voor jou, maar je bent bereid ze allemaal te ontdekken.

Wat je zoal gaat doen?

  • Je werkt met de nieuwste technieken met HTML en CSS
  • Je werkt nauw samen met ervaren collega's
  • Je leert bij ons nog slimmer werken met HTML, CSS en javascript. Hierin maak je gebruik van de nieuwste frameworks, zoals Bootstrap 5 en React
  • Je leert onder andere werken met Azure DevOps, Team Foundation Server en responsive webdesign

Past deze stage bij jou?

Zit jij op het hbo of in het 3e jaar van het mbo en ben je op zoek naar een afstudeer- of meewerkstage? Dan past deze stage misschien wel bij jou! Je komt terecht in een kundig en enthousiast team, waar hard werken en plezier maken centraal staan. Jouw collega's kunnen je veel leren, maar je gaat ze ook ondersteunen. Je werkt nauw samen met onder meer onze back-end developers, designers en online marketeers om het beste resultaat uit websites en applicaties te halen. Hiervoor gebruiken je bij ons de nieuwste technologieën. Je krijgt de ruimte voor je eigen onderzoek en je mag altijd nieuwe ideeën aankaarten, graag zelfs!

Jouw stage bij LOGISZ

Onze Senior Webdeveloper & Team Lead Frank vertelt je meer over jouw toekomstige stage.

Frank van Braak

"Bij ons kun je ongelofelijk veel leren. Vooral door te doen. Je maakt deel uit van het development team. Dagelijks start je de dag met je collega’s (de dagstart), waarna je zelfstandig aan de slag gaat met een van onze diverse projecten. Jouw collega’s zullen je helpen waar nodig. Je zult dan ook veel vragen moeten stellen! Je doet praktijkervaring op en je ontdekt hoe het is om te werken bij een bureau. We worden blij van een stagiair die het leuk vindt om deel uit te maken van een hardwerkend team."

Wie zijn 'wij' eigenlijk?

LOGISZ is een energiek en groeiend bureau waar 38 professionals van alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie samenkomen. Sinds 7 juni 2022 werken wij vanuit de splinternieuwe LOGISZ Campus, bestaande uit drie lagen met open, multifunctionele ruimtes. Hierdoor worden ontmoetingen, creativiteit en het uitwisselen van ideeën nog meer gestimuleerd.

Jij brengt ons:

icon vlam_Tekengebied 1

Energie

Je bent een harde werker die veel wilt leren

Medaille_Tekengebied 1_Tekengebied 1

Vooruitgang

Je wilt elke dag nog beter worden dan je al bent

icon_team_Tekengebied 1

Teamspirit

Je werkt goed en graag samen in een team

icon hersenen_Tekengebied 1

Kennis

Je deelt actief jouw frisse ideeën met ons

Wij bieden jou:

icon hand box_Tekengebied 1

Hecht team

dat betrokken is bij elkaar

icon_ontwikkeling_Tekengebied 1

Volop uitdaging

en ontwikkelmogelijkheden

icon_koffie_Tekengebied 1

Hele goede koffie

verse gemberthee en fruit

Icon ui_Tekengebied 1

VrijMiBo

en leuke teamuitjes

E-bike rijden
Paintball
Ibiza feest
Paintball
230815 Ibiza feest
Halloweenfeest

De sollicitatieprocedure

  1. Zijn wij onder de indruk van jouw motivatie en cv? Dan nodigen we je uit voor een eerste kennismaking!
  2. Zien we elkaar wel zitten? Dan ontvang jij van ons een online vragenlijst waarmee wij inzicht krijgen in jouw drijfveren.
  3. In een tweede gesprek gaan we dieper in op de functie en jouw motivatie om bij ons te komen werken.
  4. Zijn we een match? Dan volgt er een afrondend gesprek.
Loading animation

Denk jij dat wij bij elkaar passen?

Solliciteer dan direct! 

Wij leren je graag wat beter kennen. Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Overtuig ons van jouw talent, dan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Upload CV *

Dit is een verplicht veld!

Upload sollicitatiebrief *

Dit is een verplicht veld!

Upload portfolio (optioneel)

Dit is een verplicht veld!

Bedankt

Voor jouw sollicitatie.

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! We gaan aan de slag met jouw sollicitatie en nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eventueel uit te nodigen voor een kennismaking.

Dit is Niek

Hij helpt je graag verder.

Niek Geerdink

Niek Geerdink

Manager Operations & Quality

Stuur Niek een mailtje