Video advertenties

Die jouw doelgroep overtuigen.

Video is onmisbaar in een moderne marketing strategie. Wist je dat videocontent maar liefst acht keer vaker wordt gedeeld dan tekst en beeld samen? Deze manier van adverteren helpt met het groeien van je online zichtbaarheid. Wil jij je producten of diensten in de schijnwerpers zetten en je publiek bereiken met een pakkende online campagne? Dan is het tijd om te investeren in video advertenties voor je bedrijf!
Video advertenties
icon-bedrijfsvideo

Jouw doelgroep overtuigen met pakkende advertenties?

Gebruik video om jouw doelgroep te bereiken. Ons enthousiaste videoteam staat voor je klaar om de beste video advertenties te realiseren, zodat jij jouw doelgroep overtuigt!

Waarom kiezen voor video advertenties?

Videoadvertenties trekken de aandacht. Met een combinatie van beeld en geluid breng je je boodschap op een krachtige manier over. Herkenbaarheid en emoties zijn belangrijke elementen van een video. Wanneer je dit op de juiste manier in je video verwerkt, zul je merken dat je video kijkers stimuleert. Of je doelgroep nu op Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube zit, bij LOGISZ maken we passende video ads voor elk kanaal. We begrijpen dat de eerste seconden van een video cruciaal zijn, en brengen daarom de boodschap zo snel mogelijk over. Er zijn verschillende soorten video advertenties. Hieronder lichten we er een aantal toe. 


Video advertenties LOGISZ

Out-stream ads

Outstream advertenties worden afzonderlijk weergegeven op een pagina waar geen andere videocontent aanwezig is. Deze vorm van adverteren komt vooral voor op websites of in een zoekmachine zoals Google. Dit zijn de voordelen van outstream advertenties:

 • De advertentie blijft continu in beeld en wordt herhaald
 • Bezoekers komen snel op de website door één klik op jouw advertentie
 • Opvallend tussen alle tekst op een pagina
 • Flexibiliteit: plaats jouw video advertentie op verschillende plekken op een pagina

In-stream ads

Dit zijn advertenties die in dezelfde stream weergegeven worden als de bekeken content. Een voorbeeld van in-stream advertising is een pre-roll, die voorafgaand aan een video wordt getoond. Bijvoorbeeld wanneer je een video op Youtube bekijkt. Daarnaast zijn er mid-roll en post-roll advertenties. In deze korte tijd brengen we de kern van een boodschap over. Ook voegen we links toe zodat het voor bezoekers eenvoudig is om jouw website te bereiken. Zie hier een voorbeeld van een in-stream ad gerealiseerd door LOGISZ.

Dat wil ik!

De kracht van video advertenties

Video content is leuk om te bekijken, maar het moet ook het gewenste effect hebben. Benieuwd naar de voordelen van videoadvertenties? Je leest ze hieronder. 

231025 Nummering stappen plan-01

Hoge betrokkenheid

Video’s hebben een hogere betrokkenheid dan statische beelden of een advertentie met alleen tekst. Bewegende beelden in bijvoorbeeld een campagne trekken de aandacht van het publiek en houden deze vast. Hiermee speel je in op de emoties van kijkers. Op social media zorgt dit voor meer bereik en een hoger engagement.

231025 Nummering stappen plan-02

Merkherkenning

Videoadvertenties helpen bij het opbouwen van online merkherkenning. Door de combinatie van beeld en geluid blijft een boodschap beter hangen bij de kijkers van een video. 

231025 Nummering stappen plan-03

SEO-voordelen

Video-inhoud verbetert de zoekmachineoptimalisatie (SEO), waardoor je content hoger in de zoekresultaten wordt weergegeven, bijvoorbeeld in Google. Video advertising is een goede toevoeging aan je digitale marketing. 

Video advertenties door LOGISZ

Onze video’s vallen op en houden de aandacht vast. Wij varen nooit blindelings op gevoel. We testen onze videoadvertenties continu om alles uit een campagne te halen. We voegen call-to-actions toe en brengen jouw boodschap perfect over. Per advertentiekanaal kiezen we de perfecte formaten en lengtes. Ons videoteam weet met video content precies de juiste snaar te raken. We maken video advertenties in meerdere talen. Zo is het ook mogelijk om jouw video’s internationaal te delen. 

Deze bedrijven gingen je voor

Groot landelijk bereik voor Collonil Carbon Pro

door LOGISZ.

Een groot landelijk bereik dat zorgt voor meer winkeltraffic voor de retailers van Frans Muller. Dat was de missie. Zo zijn we voor het eerst in ons twintigjarig bestaan aan de slag gegaan met een landelijke tv-commercial. En waarom ook niet? De mogelijkheden hebben we ruimschoots in huis met ons eigen audiovisual team.

DE LOGISZ FILMROL

Ontwikkeld voor onze klanten.

Aan de slag met video advertenties?

Wij overtuigen jouw doelgroep!

Laat via dit formulier weten wat wij voor jou kunnen betekenen of neem rechtstreeks contact op met Niels. Hij helpt je graag verder.

Dankjewel voor je interesse. Wij gaan graag samen met jou aan de slag! Je hoort daarom snel van ons!

Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

Dit is Niels

Hij helpt je graag verder.

Niels Konings

Niels Konings

General Manager

Stuur Niels een mailtje

FAQ

 • Welke lengte is ideaal voor een videoadvertentie?
  De ideale lengte varieert per platform en (marketing)doelstelling. Over het algemeen zijn kortere advertenties effectiever, vaak tussen de 15-30 seconden voor social media. Voor uitgebreidere boodschappen of branding kan een langere advertentie, tot enkele minuten, passend zijn.
 • Hoe meet ik het succes van een videoadvertentie?
  Succes kan worden gemeten aan de hand van verschillende factoren: kijkcijfers, betrokkenheid (likes, reacties, shares), click-through rates (doorklikratio) en conversies op je website. Een combinatie van deze gegevens biedt inzicht in de effectiviteit van je advertentie. Dit doe je met behulp van diverse tools. Denk aan Google Ads of Facebook Ads Manager. Video advertising is een krachtig middel in de digitale marketing. 
 • Hoe vaak moet ik mijn videoadvertenties vernieuwen?
  Het is aan te raden om regelmatig nieuwe videoadvertenties te introduceren om een campagne fris en relevant te houden. Het is belangrijk om rekening te houden met de snelle verandering van trends en consumentengedrag. Houd daarom de trends van korte pakkende video's als Instagram Reels en TikTok in de gaten.
 • Hoe ziet de aanpak voor een succesvolle videoadvertentie eruit?
  Begin met het stellen van een doel, en kies de juiste platforms. Wil je bijvoorbeeld dat jouw video wordt weergegeven in Youtube, Google of een social mediakanaal zoals Facebook of Instagram? Bij het adverteren is het een bepalen van een doelgroep en platform van groot belang. Vervolgens meet je de prestaties met behulp van analysehulpmiddelen om je campagnes te optimaliseren.