Vijftig afspraken voor het salesteam van Wiggers

Dankzij de kracht van marketing automation.

Wiggers uit Winterswijk is specialist in ommantelen, een techniek die niet bij iedereen bekend is. Pas als je het eindproduct voelt en ervaart, raken mensen ervan overtuigd. Maar hoe bereik je de juiste mensen? En hoe zorg je dat ze het eindproduct in handen krijgen? Wij hebben het antwoord!

wiggers sample kit

Overtuig met sample kits

Wij stelden een sample kit samen. Dit is een pakketje met voorbeelden van producten die Wiggers kan maken voor een klant. Dat is natuurlijk al een mooie basis. Maar hoe komt het dan ook écht in handen van de doelgroep? 

Het antwoord: Marketing Automation! Hiermee maak je potentiële klanten via een automatisch proces warm voor jouw proces of dienst. In de tijd dat je normaal één klant overtuigd, heb je dankzij Marketing Automation al honderden klanten overtuigd. Kijk maar naar het verhaal van Wiggers.

En dat levert wat op!

De combinatie van Marketing Automation, een goed verhaal en natuurlijk de sample kits zorgde voor een groot succes. Binnen drie maanden tijd maakte het salesteam van Wiggers 50 afspraken met potentiële klanten!

Wil jij ook meer leads?

Zoek jij ook naar een manier om online meer mensen in aanraking te laten komen met jouw bedrijf? Om ze daarna stapsgewijs tot klant te maken? Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag hoe we leads kunnen realiseren voor jouw organisatie.

In een aflevering van LOGISZ kenniszmaken vertelt onze marketeer Niek hoe óók jij met marketing automation meer leads kunt realiseren.

Ga terug