Nieuw videoconcept voor ETNA

Dat aansluit bij de positionering.

ETNA Coffee Technologies ontwikkelt en produceert professionele koffiemachines. In 2022 rolden zij hun nieuwe positionering uit. Als marketingpartner ontwikkelden we een videoconcept dat aansluit bij de nieuwe identiteit en uitstraling. De productvideo van de Dorado Espresso Premium 10” is de eerste in deze stijl. We hebben deze in onze volledig uitgeruste studio opgenomen en gemonteerd. 

221222-3Cases-page---ETNA---top-beeld

Het eindresultaat

Nabewerking voor een doelgericht eindresultaat

Na de opnamesessie maakten we een scherpe edit. We selecteerden de beelden en voegden graphics toe met de belangrijkste kenmerken van de Dorado. Deze teksten draaien in de video mee met de machine. Tijdens de opnamen gebruikten we ook een oranjekleurige RGB ledspot. Bij de nabewerking pasten we dit lichteffect subtiel toe om de huisstijl ook in de belichting terug te laten komen. Deze productvideo is in 2023 onderdeel van een introductiecampagne die we samen gaan ontwikkelen. 

Stijlkenmerken naar beeld vertalen

Een belangrijk stijlkenmerk uit de nieuwe positionering van ETNA is de stoere, donkere uitstraling. Deze wordt gecombineerd met de oranje kleur van lava. Dit is een verwijzing naar de actieve vulkaan waarnaar de organisatie is vernoemd en de traditionele ijzergieterij waarmee het allemaal begon. Naast de huisstijlkleuren moesten ook het robuuste uiterlijk en de unieke kenmerken van de nieuwe espressomachine duidelijk naar voren komen. 

Vastleggen van een werkende koffiemachine

Met behulp van een elektrisch aangedreven 360 graden-plateau konden we de machine van alle kanten vastleggen. Door gebruik te maken van gekleurde RGB ledspots kwam de koffiemachine mooi naar voren tegen de donkere achtergrond. Als hoogtepunt wilden we ook de werking en het product van de Dorado laten zien. Dit betekent dat het apparaat al draaiend kopjes vult met echte espresso. Dit leverde de nodige uitdagingen op met de vaste elektrakabel en wateraansluiting. 
Screen#1

Ook jouw product presenteren in stijl?

Met een passend videoconcept breng je jouw doelgroep in beweging.