Snelle digitale transformatie

Naar een website in de nieuwe branding.

IBR-IRE, de Vlaamse beroepsvereniging voor bedrijfsrevisoren, heeft een nieuwe branding. Dat betekent: een nieuw font, logo, nieuwe kleuren en andere vormen. Aan ons de vraag om deze nieuwe stijl door te voeren op de ruim 400 pagina's op hun websites. En vanwege de lancering van de nieuwe branding was er maar beperkt tijd. Met een slimme aanpak hebben wij de transformatie van de websites daarom doorgevoerd binnen 6 weken.

IBR-IRE

Van brandbook naar UX-design

Voor een goede vertaling van de nieuwe branding zijn wij eerst in het brandbook gedoken. Designer Maarten: “Ik heb de visuele elementen die het IBR-gevoel weergeven geselecteerd en vertaald naar een design. Het grote aantal kleuren in de nieuwe stijl vormden de grootste uitdaging. Ik heb voor mijn webdesign de kleuren gekozen die een mooi evenwicht geven. En die samen echt de nieuwe huisstijl uitstralen."

  Van brandbook naar UX-design

  Technische vertaling naar de website

  Omdat een snelle doorlooptijd nodig was hebben we geen compleet nieuwe website gebouwd. Maar juist de bestaande website aangepast op een slimme manier. Met het ontwerpen van de nieuwe designs is bijvoorbeeld al rekening gehouden met de techniek en opbouw van de huidige website. Dé basis voor een snelle en efficiënte overgang. 

  Ons development-team heeft de ontworpen designs omgezet naar HTML en geïntegreerd in het CMS. Responsive, zodat de websites op elk device gebruiksvriendelijk én herkenbaar zijn. Daarbij hebben de ruim 400 webpagina's allemaal een unieke opmaak en indeling gekregen. En om de overgang nog soepeler te laten verlopen is de bestaande content behouden gebleven en automatisch overgezet op de nieuwe pagina's.

  Vernieuwde branding in mailings

  E-mailmarketing is een essentieel onderdeel van de marketingcommunicatie van IBR-IRE. Daarom hebben wij ook een nieuw, passend e-mailtemplate ontwikkeld. Zo zijn de online communicatiemiddelen een mooie eenheid.

  Mailing IBR-ICCI

  Snel een team van technische specialisten beschikbaar

  De huidige websites van IBR-IRE en ICCI zijn voor ons development-team geen nieuw terrein. Als partner van Progress Sitefinity (het CMS waar de website op draait), verzorgen wij al jaren het technisch onderhoud van beide websites: van regulier onderhoud zoals securitypatches tot het uitrollen van nieuwe features. Zo hebben IBR-IRE en ICCI altijd snel een team van technische specialisten tot hun beschikking.  

  Website ICCI
  Website IBR-IRE
  Website IBR-IRE
  Website ICCI

  Wil jij ook snel een website die perfect past bij jouw uitstraling?

  Onze developers en designers staan voor je klaar.

  Ja, dat wil ik!