LOGISZ stapt over naar Microsoft Azure

Voor optimale managed cloud hosting.

We willen jullie graag informeren over een belangrijke verandering die wij ondergaan in onze hostingdiensten. Namelijk onze overstap naar Microsoft Azure Cloud. Een stap die gericht is op het versterken van de kwaliteit en uitgebreide service die we bieden aan al onze klanten. Deze verandering heeft invloed op alle websites die wij voor jou beheren. Daarom informeren wij jullie hier graag over. 

 

Microsoft Azure

Waarom Microsoft Azure Cloud?

We stappen over naar Microsoft Azure om jou beter van dienst te zijn. Als toonaangevende aanbieder van hostingdiensten streven we voortdurend naar verbetering en innovatie. Na uitgebreide tests voor nieuwe projecten op dit nieuwe cloud hosting platform, zijn we ervan overtuigd dat dit de beste oplossing is. De overstap naar Microsoft Azure Cloud biedt ons de mogelijkheid om te profiteren van geavanceerde technologie├źn op het gebied van schaalbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid. 

Microsoft Cloud Solution Provider

Managed cloud hosting

Bij managed hosting neemt de hostingprovider (wij) de verantwoordelijkheid op zich voor het onderhoud en beheer van de webserver. Dit omvat verschillende aspecten zoals configuraties, migraties, back-ups, networking, beveiliging en optimalisaties.

Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) benutten wij de volledige kracht van Microsoft Azure Cloud. Wij houden de beschikbaarheid en snelheid van de webserver in de gaten en voeren de laatste beveiligingschecks uit, zodat klanten zich daar geen zorgen over hoeven te maken. Op deze manier presteert de website optimaal.

De voordelen op een rijtje

Als Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) kunnen wij Managed Hosting combineren met de kracht van Microsoft Azure Cloud. Dit zorgt voor veel voordelen, waarvan je hieronder de belangrijkste leest.

IJzersterk beveiligd

Je data is uitstekend beschermd. Microsoft besteedt jaarlijks meer dan 1 miljard dollar aan de bescherming van klantgegevens. Azure biedt klanten zowel standaard als optionele gegevensbeveiliging van hoge kwaliteit. Gegevens van elke klant worden gescheiden van gegevens van anderen door isolatie. Scheiding biedt de schaal en economische voordelen van services met meerdere tenants en voorkomt strikt dat klanten toegang hebben tot elkaars gegevens.

Betrouwbaar

Microsoft heeft meerdere datacenters in Noord- en West-Europa die zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en backup-systemen. Hierdoor is maximale beschikbaarheid gegarandeerd, wat betekent dat jouw website altijd online zal zijn en jouw gegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen in een Europees datacenter.

Super schaalbaar

Microsoft Azure biedt een flexibele infrastructuur waarmee je in enkele minuten kunt op- en afschalen. Dit stelt je in staat om je applicatie eenvoudig aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf. Als er meer capaciteit nodig is, is dat direct beschikbaar. Stel je voor: je website krijgt onverwacht veel bezoekers door een succesvolle campagne. Via Microsoft Azure kan je website moeiteloos de tijdelijke extra bezoekers aan zonder haperingen.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Als klant van Logisz hoef je geen actie te ondernemen. We stellen een passend plan voor je op en delen de details met je tijdens een persoonlijk gesprek. Je kunt erop vertrouwen dat deze verandering is ontworpen om onze service te verbeteren en te voldoen aan de groeiende eisen van het moderne online landschap.

We kijken ernaar uit om jouw website(s) naar nieuwe hoogten te tillen met Microsoft Azure Cloud Hosting. Voor vragen of meer informatie staan we altijd voor je klaar.

 


Contact